Gyorsan és magas áron szeretné eladni vagy kiadni ingatlanát?

Szeretné, ha a vevő a lakásba lépve úgy érezné, hogy megtalálta, amit keresett?
Szeretné, ha az értékesítés nem stresszel, alkudozással és a megfelelő vevőre való hosszas várakozással telne?

Akkor Önnek való a Home Staging!

Mi a home staging?

A home staging az ingatlannak az eladásra vagy kiadásra való értéknövelő felkészítését jelenti. Az értéknövelés azáltal valósul meg, hogy a vásárlói célcsoport igényeire formáljuk az ingatlant funkciójában és megjelenésében egyaránt. Ennek eredményeképp a felkészített ingatlanok gyorsabban és magasabb áron kelnek el. A home staging legfontosabb ismérve, hogy az ingatlan értékét úgy növeli meg, hogy a befektetett összeg minden esetben megtérül.

Mi a célja?

A home staging célja, hogy a kiadó vagy eladó ingatlan azt nyújtsa, amit a vevő elvár és ami értékes számára: tágas, világos tereket, gyönyörűen bebútorozott, kifogástalan állapotú lakást, valamint azt az érzést, hogy a vágyott otthonát találta meg.

Ennek az állapotnak az elérése minden kiadó vagy eladó ingatlan esetében lehetséges, de a felkészítés folyamata természetesen nem ugyanaz. A tennivalókat meghatározza az eladó ingatlan állapota és adottságai, valamint a tulajdonos erőforrásai (pénz, idő, energia).

A home staging során a felkészítési folyamatot minden esetben az Ön szándékaira, lehetőségeire és eladó ingatlanára szabjuk, hiszen nincs két egyforma adottságú és állapotú lakás. Home staging szakértőnk segítségével minden esetben megtaláljuk azt az utat, amelyre az Ön eladó ingatlanának szüksége van, hogy kiemelkedjen versenytársai közül, és a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legmagasabb áron keljen el.

A Home Staging szolgáltatás menete

1. Felmérés

Az ingatlan és az eladó szándékainak megismerése

2. Stratégiai tanácsadás

Eladjam? Kiadjam? Mennyivel tudom megnövelni az értékét? Mennyit költsek rá?

3. Teendők és beszerzési listák összeállítása

Mit és hogyan változtassunk meg az ingatlanban?

4. Megvalósítás

Bútorozás, dekorálás, szükség esetén előtte felújítás

Home Staging szolgáltatások

Stratégiai tanácsadás

A stratégiai tanácsadás keretében olyan alapvető kérdésekben adunk tanácsot, mint:

  • Eladjam vagy kiadjam a lakást?
  • Mennyiért tudom ki-/eladni most és mennyiért tudnám a felkészítés után?
  • Érdemes-e ráköltenem?
  • Megtérül-e?
  • Mennyit költsek rá?
  • Mire költsek?

Részletes piacelemző értékbecslést készítünk, amelyben meghatározzuk az ingatlan jelenlegi értékét és a home staginggel elérhető maximum értéket. Felállítjuk a pénzügyi stratégiát,  azaz megbeszéljük, hogy az anyagi lehetőségekhez hogyan igazítható az ingatlan felkészítése, hogy a ráfordítható összegből a maximális értéknövekedést hozhassuk ki. Ezután helyiségről helyiségre végighaladva a lakásban konkrét javaslatokat teszünk a változtatásokra, tennivalókra, bútorozásra, stylingra.

Mire van szükségünk?

A tanácsadásra való felkészüléshez szükségünk van a lakás minden helyiségéről, azoknak lehetőleg minden sarkából készített fotókra és egy skiccelt alaprajzra. Az ingatlan adatairól, állapotáról és a tulajdonos elképzeléseiről egy szóbeli (online) kérdőív közös kitöltésével informálódunk.

A tanácsadás ára: 60 000 Ft

Kérje home staging szakértőnk segítségét!

Kiadó vagy eladó ingatlana van, de nem tudja, milyen árat kérhet, milyen összeg befektetésével és milyen változtatásokkal tudná a legmagasabb árat a legrövidebb idő alatt elérni?

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Home Staging szolgáltatási csomagok

?

INSTANT Home Staging

Az instant home staging szolgáltatásunk a kifejezetten jó állapotú, megfelelően bútorozott eladó ingatlanok értékesítését könnyíti meg és emeli magasabb szintre.

?

KLASSZIKUS Home Staging

A klasszikus Home Staging szolgáltatásunk a jó állapotú, kisebb javításokat, festést és új berendezést igénylő ingatlanok értékét növeli meg és teszi gyorsan, könnyen, jó áron eladhatóvá.

?

NGATLANFEJLESZTÉS Home Staging

Az ingatlanfejlesztés + Home Staging szolgáltatásunkkal a felújításra szoruló ingatlanból olyan álomotthont teremtünk, amely a kategóriája csúcsára emeli azt. Az eredmény garantált: jelentős értéknövekedés és gyorsabb eladás.

?

ÚJ ÉPÍTÉSŰ lakás felkészítése

Frissen elkészült, modern műszaki tartalommal rendelkező lakásában megteremtjük a célcsoport igényeinek megfelelő megjelenést és funkcionalitást - így maximalizáljuk a befektetése által elérhető profitot.