Ingatlan fejlesztés

Ingatlan kivitelezési munkák lebonyolítása

Ha már megvan az ideális ingatlan, segítünk megtervezni és kivitelezni a kiadáshoz (vagy eladáshoz) szükséges állapotot, felszerelni és berendezni az apartmanokat. Ezután a teljes körű üzemeltetést ellátjuk.

Hasznosítási tanácsadás

Ingatlankezelői tapasztalataink minden területen biztonságot nyújtanak a befektetéséhez. Legjobb tudásunk szerint látjuk el lakásának kiadását, legyen az bármilyen ingatlan hasznosítási mód. Sokrétű üzemeletetési szolgáltatásunkat az ingatlan adottságaihoz és a személyes igényeire szabjuk. Teljeskörű szolgáltatást tudunk biztosítani lakó, szálló, vagy irodai hasznosításba kerülő ingatlanokra is.

Lakás felújítás

Hasznosítási módhoz igazított felújítás, a maximális kihasználhatósághoz. Ismerjük a bérlői igényeket, ezért tudjuk hogy milyen munkálatokat kell elvégezni a sikeres kiadáshoz. A kiadás jellegéhez igazított felújítási munkákat szakértő partnereink nagy gondossággal precízen és határidőre végzik.

Lakberendezés - Home Staging

Home Staging szakembereink a legújabb trendek szerint rendezik be az ingatlant az üzleti hasznosításnak megfelelően. Szakértő belsőépítész segítségével alakítjuk ki a hasznosítás módjához leginkább megfelelő stílust. Rutinos lakberendezőnk, gyorsan és költséghatékonyan varázsolja álomotthonná az ingatlanját.

Bútorozás - gépesítés

Pontosan azt tesszük a lakásba, amire szükség van. Fiatalos, funkcionális, a legfrissebb bérlői igényekhez igazítva. Költséghatékonyan, jó ízléssel választjuk ki a bútorokat, gépeket, és összeszereljük neked.

BudaPrime - ingatlan befektetés

Van egy ingatlana, de nem tudja milyen célra, hogyan, kinek és mennyiért kellene kiadnia?

Kérje szakértő Ingatlankezelőnk tanácsát!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

BudaPrime Ingatlanfejlesztés

1114 Budapest, Bartók Béla út 21.