Ingatlan keresés

Terület: Budapest, Pest megye – Ingatlan: Lakás, Ház, Iroda, Telek – Díjazás: 1 – 3%

Szolgáltatásaink

Ingatlanszakértő kollégáink több éves ingatlanszakmai és értékesítői tapasztalattal segítenek felkutatni az Önnek legmegfelelőbb otthont, vagy befektetést. Személyes vagy online konzultáció alkalmával felmérjük a keresési szempontjait és összevetjük a kínálati piaccal. Ingatlan keresési megbízással és Ingatlan vásárlási támogatással szakértő gárdát szerződtet maga mellé, akik garanciát jelentenek a befektetésére.

Befektetési tanácsadás

Egy ingatlan megvásárlása nem kis dolog! Érdemes a megfelelő szakemberrel konzultálnia, hogy biztosítsa befektetését, ami meghatározó szerepet játszik majd az életében. A BudaPrime az Ön igényeit, személyes preferenciáit és legfőbb célját szem előtt tartva megtalálja, hogy mely ingatlan, milyen hasznosítási formával, mekkora kockázattal és mekkora hozammal tudja biztonságossá és örömtelivé tenni befektetését.

Keresési megbízás

Fordítsa saját javára piaci ismeretünket, illetve az ingatlan szakmában és az értékesítésben szerzett több éves tapasztalatunkat! A BudaPrime szakértő csapata tudja, hogy az ingatlan befektetésben a profit mindig a vásárlásnál keletkezik! Megmondjuk mennyiért érdemes egy ingatlant megvásárolni és tudjuk azt is, hogyan érje el a legalacsonyabb árat. Folyamatos figyelemmel követjük az ingatlanpiacot, így a vásárlásnál az aktuális kínálatból rövid időn belül megtaláljuk a lehető legjobb befektetést Önnek.

Ingatlan elemzés

Mielőtt megvásárol egy ingatlant érdemes pontosan tudnia, hogy mibe fektet! A BudaPrime hozzáértő csapata minden kiadási módnál rendelkezik tapasztalattal, így valós idejű, értékes piaci információkkal segítjük a legjobb hasznosítási mód kiválasztását, hogy a befektetett tőkéje, a legnagyobb hozamot generálja. Elemzési szempontjaink és az Ön érdekei alapján közösen megtaláljuk az ingatlan hasznosításának legjobb módját.

Szakmai és Jogi képviselet

Sokan nem is tudják mekkora értéket jelent, amikor egy szakértő képviseli az Ön személyes érdekeit az ingatlan tranzakcióban. Többszáz ártárgyalás sikeres lebonyolításával a hátunk mögött biztos kezet tudunk nyújtani akár vásárlásról akár értékesítésről legyen szó. Szerződött ügyvédi partnereinknél nagy tapasztalattal rendelkező ingatlan szakjogászok fogják biztonságossá és jogilag tisztává, átláthatóvá tenni az ingatlanszerzését.

BudaPrime - ingatlan befektetés

Ingatlanba fektetne, de nem tudja hol, milyen típusba, azt hogyan hasznosítsa, mennyiért és egyáltalán mikor vásároljon?

Kérje szakértő Ingatlankezelőnk tanácsát!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

BudaPrime Ingatlan Befektetés

1114 Budapest, Bartók Béla út 21.