Középtávú lakáskezelés

Jellemzők: 1-9 hónapos bérlet – Megbízás időtartama: minimum 2 év – Szolgáltatás díja: 14-17%

Szolgáltatásaink

Teljesen felszerelt, magas minőségű ingatlanok középtávú bérbeadását szervezzük, igényes hazai és külföldi bérlőknek, teljes körű üzemeltetési szolgáltatással. A hosszabb, de 90 napot nem meghaladó időtartamú bérbeadását szállásbérleti szerződéssel adjuk bérbe, így kiemelkedően magas bevétellel lehet számolni, kedvező adózás mellett. Nagykövetségektől és relokációs partnereinktől érkező középtávú bérlési megkeresések kiemelkedő bevételi lehetőséget biztosítanak megbízóink számára.

Bérlő közvetítés

Amikor hosszabb időre adja bérbe a lakását, kritikusan fontos hogy kinek adja, és hogy ő miképpen fogja majd használni azt. Tapasztalt szállásadóként számtalan bérlőt ismertünk meg és könnyen felismerjük az Önnek megfelelőt. Felelős ingatlan kezelőként pedig alaposan megszűrjük a bérlő jelölteket és gondoskodunk róla hogy biztos keresetű, a környezetére igényes, jól szituált bérlőt költöztessünk lakásába.

Hirdetések létrehozása

Az általunk készített színvonalas, többnyelvű hirdetéseknek köszönhetően igényes bérlőket tudunk megszólítani és lakása sosem áll üresen. A bérlők bevonzásának kulcsa, a jól elkészített, vonzó megjelenésű hirdetés. Profi fotókkal, 360 fokos belső sétával és akár lakás bemutató videóval segítünk kiemelkedni a kínálatból. A középtávú lakáskiadáshoz megfelelő portálokon hirdetéseket hozunk létre, hogy lakását könnyen megtalálják az igényes bérlők.

Lakásbérleti szerződéskötés

A középtávú lakáskiadáshoz a bérlet időtartamához igazított, egyéni szerződést kötünk, melynek vállaljuk jogi adminisztrációs feladatait is. Egyéni megegyezés alapján rögzítjük a bérleti és fizetési feltételeket, időpontokat. Néhány hónapra érkező bérlőket is úgy kezeljük, mintha szállóvendégek lennének, részükre akár takarítási, vagy mosodai szolgáltatásaink is elérhetőek. Gondoskodunk róla, hogy a bérlő kényelemben, a tulajdonos pedig biztonságban érezhesse magát a kiadás időtartama alatt.

Lakás átadás, átvétel

Minden vendégre kiemelt figyelmet fordítunk a lakás átadásakor, hogy igazán otthon érezhesse magát nálunk rövid ott tartózkodása alatt. A lakás átadása és átvétele személyesen történik, mely során részletesen tájékoztatjuk a vendégeket minden bérlést érintő információról. Ekkor lehetőség van egyeztetni esetleges különleges igényeiről, ha szüksége van még valamire a lakás használatához. Az átvétel során ellenőrizzük a lakás és a berendezés állapotát, és a letétet annak függvényében adjuk vissza, történt-e bármilyen károkozás. Így lakását biztonságban tudhatja nálunk.

Lakás használatnak megfelelő felszerelés biztosítása

A lakásokat teljes felszereléssel látjuk el, hogy az is otthonosan érezhesse magát, aki csak néhány hónapot tölt ott. A középtávú lakásbérlés szinte olyan, mint egy második otthon. Ehhez biztosítunk a lakásban minden olyan felszerelést, berendezést, amire a bérlőnek szüksége lehet, hogy igazán a saját igényeinek megfelelően tudja használni ideiglenes otthonát. Szükség esetén beszerezzük a vendég által kért cikkeket, legyen az takarítóeszköz, konyhai cikk, kislámpa, vagy bármi más.

Bérlővel kapcsolatos teendők intézése, kapcsolattartás

Bérlőinknek folyamatos kapcsolattartást és segítséget biztosítunk, hogy itt tartózkodásuk igazán gondtalan lehessen. A bérlés ideje alatt folyamatos telefonos készenlétet biztosítunk több nyelven (angol, német, magyar), így a bérlőnek bármilyen kérdése vagy kérése van, rövid időn belül segítünk neki megoldani. Külföldi bérlőink nagyon hálásak, hogy segítünk nekik felmerülő gondjaik megoldásában, legyen az autójukat, vagy Budapesten való eligazodásukat érintő probléma.

Karbantartás

Legyen szó kisebb javításokról vagy komolyabb hiba elhárításról, összeszokott, megbízható partnereink a lehető leghamarabb zökkenőmentesen kijavítják, megszerelik, lecserélik, amit kell.

Lakástakarítás

Igény szerint a bérlés folyamán is. Bérlőinknek előzetes egyeztetés után felár ellenében takarítói és vagy házvezetői feladatokat is szívesen ellátunk.

Pénzkezelés – Kaució & Bérleti díj

Jól szervezett, biztonságos és átlátható pénzkezelési rendszerünk biztosítja Önnek a havidíjak rendszeres, pontos beszedését és továbbítását, valamint a bérlőtől átvett kaució szakszerű kezelését is.

Számlázás & Elszámolások

Bérlőink részére kiállítjuk a számlákat, a tulajdonosok nevében, egy számlázó program segítségével. A pontos elszámoláshoz havonta részletes beszámolót készítünk, amiben látja a bevételt, jutalékot, illetve a fizetendő adót is.

Adóbevallás

Megbízóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a hasznosítás módjához igazodó adózási kötelezettségekről. Az általunk kezelt ingatlanoknál vállaljuk az idegenforgalmi és egyéb adó bevallások elkészítését és benyújtását. Fontos számunkra, hogy az időigényes ügyintézések és a nagy figyelmet igénylő bevallások ne terheljék a tulajdonosokat.

Közmű befizetések intézése

Mindennemű közművel kapcsolatos teendőt gyorsan, szakszerűen látunk el, legyen szó éves leolvasásról, a kéményseprő beengedéséről, vízóra cseréről vagy számla befizetésről.

BudaPrime - ingatlan befektetés

Van egy ingatlana, de nem tudja milyen célra, hogyan, kinek és mennyiért kellene kiadnia?

Kérje szakértő Ingatlankezelőnk tanácsát!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

BudaPrime Ingatlankezelés​

1114 Budapest, Bartók Béla út 21.