Ingatlan értékesítés

Terület: Budapest, Pest megye – Ingatlan: Lakás, Ház, Iroda, Telek – Díjazás: 3 – 5%

Szolgáltatásaink

Tapasztalt ingatlanszakértő kollégáink kiváló hely és műszaki ismerettel, valamint több éves értékesítői tapasztalattal tudják segíteni ingatlan ügyeit. A Buda Primenál többek vagyunk és többet adunk mint egy “átlagos” Ingatlanos. Professzionális értékesítési és marketing megoldásaink kombinációja felgyorsítják az ingatlan eladás folyamatát. Különféle megbízási lehetőségek közül választhat, így a közvetítő pont annyira lesz jelen a folyamatban amennyire az Önnek kényelmes.

Értékesítési megbízás

Tapasztalt ingatlanértékesítő kollégáink kiváló helyismerettel, alapos műszaki és építészeti tudással segítik Önt az ingatlan adásvételben. Kiváló kommunikációs készséggel és hatalmas értékesítési gyakorlattal rendelkező munkatársunk rengeteg időt és pénzt takaríthat meg Önnek. Az ingatlan adásvétel gördülékenységét precízen kidolgozott folyamataink, a biztonságos lebonyolítását pedig ingatlan szakjogászaink biztosítják.

Ingatlan marketing

Full HD 3D-s belső séta, beállított kiváló minőségű fotók és egy professzionális promóció videó az ingatlanról. A Buda Prime-nál ez mind alap szolgáltatás! Biztosítjuk hogy az érdeklődő egy teljes képet kapjon az ingatlanról, a társasházról és a környékről is. A 360 fokos belső séták HD minőségű betekintést engednek, a fotópontok közötti szabad mozgás pedig kiváló prezentációs lehetőséget biztosít a közvetítőnek. A lakásban felvett videó anyag egyrészt kiváló promóciós és reklám anyag a vásárlók bevonzására, másrészt pedig jobban visszaadja a lakásban közlekedés érzését.

Online értékesítés

Az ingatlanok 1. körös megtekintését online, a virtuális térben végezni ma már nem lehetetlen, sőt jelenleg egyre indokoltabb. Az érdeklődő egy 360 fokos belső sétát követően tökéletesen el tudja dönteni, hogy érdekli e az ingatlan. Az online megtekintéssel kizárható a nem megfelelő és kiválasztható a potenciális ingatlan. Ezzel a módszerrel Önnek nem kell számtalan érdeklődőt fogadnia a lakásában, csakis a konkrét vásárlót. Elegendő egyszer felkészíteni a lakását a fotózásra és nem kell folyamatos készenlétben tartania magát, így az értékesítés ideje alatt nyugodtan és kényelmesen élhet az otthonában.

Ingatlan hirdetés

Nem bízzuk a véletlenre az ingatlan értékesítését! Ma több lehetőségünk van megtalálni egy potenciális vásárlót mint eddig bármikor, mégsem érdemes és nem is lehet mindenhol ott lenni egyszerre. Igényesen elkészített, részletgazdag ingatlanbemutató hirdetéseink, prémium kiemeléssel jelennek meg a legnagyobb hirdetési portálokon. Online marketinges tapasztalataink pedig segítenek az alternatív hirdetési csatornákon keresztül célzottan eljutni a potenciális vásárlókhoz.

Ingatlan felkészítés

Előre egyeztetett időpontban kollégánk felkeresi az ingatlanban és egyetlen találkozó alkalmával megkötjük a megbízást, elkészítjük a fotókat, elvégezzük a lakás 3D scannelését és felvesszük a videó anyagot. Önnek erre az egy időpontra kell megfelelően felkészítenie az ingatlant. Ehhez segítségképpen küldünk egy részletes útmutatót, hogy a lehető legjobb arcát mutassuk a lakásnak. Az értékesítés hátralévő részében Ön szabadon élheti az életét és nem kell folyamatosan lakás bemutatókra készülnie.

Home Staging

Minden eszközünk és képességünk megvan ahhoz, hogy Önnek egy Amerikai mintájú ingatlan értékesítési szolgáltatást nyújtsunk. Ennek keretében az értékesítés idejére segítünk kiköltözni az eladó lakásból. Home Staging szakembereink tanácsai alapján felfrissítjük az ingatlant, a kiürített lakást világosra festett falakkal, néhány jelképes bútoral és további kis költségű ám annál értékesebb változtatásokkal tesszük sokkal vonzóbbá az érdeklődők számára. Ezzel a módszerrel az ingatlana állapota felugrik egy szintet és 10-30%-al többet fog érni, továbbá akár fele annyi idő alatt el is tudjuk adni.

BudaPrime - ingatlan befektetés

Értékesítésben gondolkodik, váltani szeretne? Kipróbálna új hirdetési formákat, látványos és interaktív bemutatási módokon?

Kérje szakértő Ingatlankezelőnk tanácsát!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

BudaPrime Ingatlan Befektetés

1114 Budapest, Bartók Béla út 21.