Középtávú lakáskiadás

Szolgáltatásaink

Minőségi ingatlanok középtávú, 90 napot nem meghaladó időtartamú bérbeadását szervezzük, igényes hazai és külföldi bérlőknek. Ezt 90 napig lehet csinálni rövidtávú szerződéssel (addig szálláshelynek számít), közel olyan magas bevétellel lehet számolni, mint a rövidtávú lakáskiadásnál (kb. 10-15% alacsonyabb) és ugyanolyan kedvező adózás alá esik.

Hirdetések létrehozása

Az általunk készített kiemelkedő színvonalú, többnyelvű hirdetéseknek köszönhetően igényes bérlőket tudunk megszólítani és lakása sosem áll üresen. A sikeres lakáskiadás kulcsa a jól elkészített, vonzó megjelenésű hirdetés. A középtávú bérlők elsődlegesen az ismertető leírás alapján választanak maguknak szálláshelyet, ugyanakkor az is fontos, hogy valóban azt kapják, amire számítottak. Középtávú lakáskiadáshoz megfelelő portálokon hirdetéseket hozunk létre több nyelven, hogy lakását könnyen megtalálják az igényes bérlők. Nagy figyelmet fordítunk a részletes, valóságnak megfelelő leírások elkészítésére és profi fotókkal segítünk kiemelkedni a kínálatból, hogy vendégeink igazán elégedettek lehessenek választásukkal.

Lakásbérleti szerződéskötés

Néhány hónapra érkező vendégeinket is úgy kezeljük, mintha albérlők lennének, melynek vállaljuk jogi adminisztrációs feladatait. A 90 napot nem meghaladó középtávú lakáskiadáshoz egyéni szerződést kötünk, melyben egyéni megegyezés alapján rögzítjük a bérlés feltételeit és a fizetési feltételeket, időpontokat. Így a bérlő és a tulajdonos is biztonságban érezheti magát a kiadás időtartama alatt.

Lakás használatnak megfelelő felszerelés biztosítása

A lakásokat teljes felszereléssel látjuk el, hogy az is otthonosan érezhesse magát, aki csak néhány hónapot tölt ott. A középtávú lakásbérlés szinte olyan, mint egy második otthon. Ehhez biztosítunk a lakásban minden olyan felszerelést, berendezést, amire a bérlőnek szüksége lehet, hogy igazán a saját igényeinek megfelelően tudja használni ideiglenes otthonát. Szükség esetén beszerezzük a vendég által kért cikkeket, legyen az takarítóeszköz, konyhai cikk, kislámpa, vagy bármi más.

Lakás átadás, átvétel

Minden vendégre kiemelt figyelmet fordítunk a lakás átadásakor, hogy igazán otthon érezhesse magát nálunk rövid ott tartózkodása alatt. A lakás átadása és átvétele személyesen történik, mely során részletesen tájékoztatjuk a vendégeket minden bérlést érintő információról. Ekkor lehetőség van egyeztetni esetleges különleges igényeiről, ha szüksége van még valamire a lakás használatához. Az átvétel során ellenőrizzük a lakás és a berendezés állapotát, és a letétet annak függvényében adjuk vissza, történt-e bármilyen károkozás. Így lakását biztonságban tudhatja nálunk.

Kaució beszedése, letétbe helyezése

Egyedi megállapodás szerint.

Bérlővel kapcsolatos teendők intézése, kapcsolattartás

Bérlőinknek folyamatos kapcsolattartást és segítséget biztosítunk, hogy itt tartózkodásuk igazán gondtalan lehessen. A bérlés ideje alatt folyamatos telefonos készenlétet biztosítunk több nyelven (angol, német, magyar), így a bérlőnek bármilyen kérdése vagy kérése van, rövid időn belül segítünk neki megoldani. Külföldi bérlőink nagyon hálásak, hogy segítünk nekik felmerülő gondjaik megoldásában, legyen az autójukat, vagy Budapesten való eligazodásukat érintő probléma.

Közmű befizetések intézése

Mindennemű közművel kapcsolatos teendőt gyorsan, szakszerűen látunk el, legyen szó éves leolvasásról, a kéményseprő beengedéséről, vízóra cseréről vagy számla befizetésről.

Lakástakarítás

Igény szerint a bérlés folyamán is. Bérlőinknek előzetes egyeztetés után felár ellenében takarítói és vagy házvezetői feladatokat is szívesen ellátunk.

Karbantartás

Legyen szó kisebb javításokról vagy komolyabb hiba elhárításról, összeszokott, megbízható partnereink a lehető leghamarabb zökkenőmentesen kijavítják, megszerelik, lecserélik, amit kell.

Számlázás

Cégünk kiállítja a számlákat a lakástulajdonosok nevében, egy adott számlázó program segítségével a vendégek felé.

Adóbevallás

Az általunk kezelt ingatlanoknak vállaljuk az idegenforgalmi adó havi bevallását. Fontos számunkra, hogy ezek az időigényes ügyintézések ne terheljék a tulajdonosokat.

BudaPrime - ingatlan befektetés

Vegye fel velünk a kapcsolatot:

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

BudaPrime Ingatlanbefektetések

1114 Budapest, Bartók Béla út 21.

Rövidtávú lakáskiadás

Szolgáltatásaink

Főként I. és XII. kerületi, kedvező, központi elhelyezkedésű ingatlanok rövidtávú, 30 napot nem meghaladó időszakra szóló kiadását, szálláshelyként való üzemeltetését látjuk el. Ez a hosszú távú lakáskiadásnál előnyösebb, mert kedvezőbb adózás mellett akár másfélszeres hozam is elérhető vele. A lakást rendszeresen, hetente többször is ellenőrizzük, így az esetleges károk azonnal javításra kerülnek és folyamatos karbantartást biztosítunk. Így maximalizálhatja nyereségeit, miközben lakása a folyamatos gondoskodásnak köszönhetően tovább megőrizheti jó állapotát.

Engedélyek beszerzése

Levesszük ügyfeleink válláról a szálláshely üzemeltetéshez szükséges engedélyek beszerzésének és a kapcsolódó adminisztrációs feladatoknak a terhét. A rövidtávú lakáskiadás feltétele a szükséges szálláshely-üzemeltetési engedélyek beszerzése a helyi önkormányzattól, ÁNTSZ-től, illetve a szolgáltatási tevékenység bejelentése az Adóigazgatási Irodánál, ahol idegenforgalmi adóbevallási- és fizetési kötelezettsége van. A szálláshelyet üzemeltető magánszemélyek adószám kiváltására kötelezettek. Mindezeket az engedélyeket, valamint a rövidtávú lakáskiadással járó bármilyen felmerülő hatósági igazolásról és szabályról való tájékoztatást, és az ezzel kapcsolatos ügyintézést megkönnyítjük, intézését segítjük, vagy igény esetén teljes körűen intézzük az ügyfél meghatalmazásával.

Szállásportál hirdetések létrehozása

Az általunk készített kiemelkedő színvonalú hirdetéseknek köszönhetően minden vendégünk elégedett foglalásával és lakása sosem áll üresen. A sikeres lakáskiadás kulcsa a jól elkészített, vonzó megjelenésű hirdetés. A vendégek elsődlegesen a szállásfoglaló oldalakon látható ismertető alapján választanak maguknak szállást, ugyanakkor az értékelésnél is fontos, hogy a vendégek azt kapták-e, amire számítottak. Minden portálon nagy figyelmet fordítunk a részletes, valóságnak megfelelő leírások elkészítésére és profi fotókkal segítünk kiemelkedni a kínálatból, amitől vendégeink elégedettek a választásukkal, és ezt sokan közülük visszatérő vendégként díjazzák.

Foglalási oldalak, értékelések kezelése

Számunkra fontos minden vendég visszajelzése és elégedettsége, valamint az észrevételek alapján szolgáltatásunk folyamatos fejlesztése. A lakások hirdetésit a különböző szállásfoglaló oldalakon mindig napra készen tartjuk, és vendégeink visszajelzései alapján frissítjük, vagy kiegészítjük, ha szükséges. Vendégeink véleménye és értékelése kiemelkedően fontos számunkra, hogy ez által egyre jobbá tehessük szolgáltatásainkat, és minden vendég elégedetten, feltöltődve távozhasson a nálunk eltöltött idő végén.

Apartman árazása

Árazási stratégiánkat több, rövid- és hosszútávú szempont figyelembevételével alakítjuk ki, hogy maximalizáljuk bevételeit. Naprakész ismeretekkel rendelkezünk a piacról, dinamikusan követjük a nemzetközi és a városban zajló eseményeket is. Árainkat egyedi algoritmusok szerint, profi árazó programok segítségével határozzuk meg, de árazási stratégiánkat egész éves távlatra vonatkozóan alakítjuk ki, a turisztikai szezonalitást is figyelembe véve.

Vendég kommunikáció

Vendégeink számára folyamatos kapcsolattartást biztosítunk, több nyelven is, nálunk nem maradnak megválaszolatlan kérdések. A vendégekkel az előzetes, részletekbe menő tájékoztatás után, mely kiterjed a lakással kapcsolatos tudnivalókra és a szálláshely igénybevételének feltételeire, igény szerint több nyelven (angol, német, román, magyar) tartjuk a kapcsolatot. Megválaszoljuk egyedi igényeikre vonatkozó kérdéseiket, tájékoztatjuk őket az utazásukkal és a lakással kapcsolatos bármilyen témakörben. Mikor Magyarországra érnek, sms-ben, illetve telefonon tartjuk velük a kapcsolatot, és az ittlétük alatt is folyamatos telefonos elérhetőséget biztosítunk azonnali ügyintézéssel, egy órán belüli helyi kiszállással.

Vendég fogadás, kulcsátadás

Biztosítjuk a vendég számára legkényelmesebb lakás átadási módot, legyen az barátságos, személyes vendégvárás, vagy épp stresszmentes, rugalmas időpontban való érkezés. A vendégeknek kétféle bejelentkezési lehetőséget kínálunk fel. Egyik a személyes átadás, mely során kedves kollégánk a helyszínen várja a vendéget, és részletesen bemutatja a lakást, segít eligazodni a környéken, tájékoztatja a vendégeket a parkolásról és a helyi jellegzetességekről. Másik lehetőség, hogy nem személyes átadást kér a vendég. Ilyenkor az érkezés napján kódot küldünk ki neki részletes leírással a kulcsbox-os bejutásról, ezen kívül telefonos elérhetőséget és azonnali kiszállást is biztosítunk arra az esetre, ha nem várt esemény miatt mégis szüksége lenne segítségre a bejutáshoz.

Lakástakarítás és felkészítés

Vendégeinket kifogástalanul tiszta apartmannal várjuk,ebben nincs megalkuvás. Az általunk üzemeltetett apartmanokat profi, feddhetetlen munkát végző takarítóink tartják tisztán.A vendégek utáni gyors és precíz takarítás mellett rendszeresen tartunk nagytakarítást is. Az ágyneműk, törölközők és egyéb textília mosását, bérlését szállodai beszállító partnerünk gondos (ANTSZ előírásnak megfelelő) kezeire bízzuk, így mindig frissen mosott, hófehér, szállodai minőségű textíliák várják vendégeinket.

Vendégváró bekészítése

Minden vendégünknek egy kis hazai ajándékkal kedveskedünk, hogy az utazás után még kellemesebb legyen a megérkezés. A vendégek jellemzően az első benyomások alapján alakítják ki a lakásról véleményüket, ezért kiemelt figyelmet fordítunk fogadásukra, hogy igazán jó érzés legyen apartmanjainkba megérkezniük. Vendégeinket egy ajándék palack finom magyar borral, a gyermekkel érkezőket pedig ezen felül édességgel köszöntjük.

Beszerzések

Lakásainkban mindig minden megtalálható, amire csak szüksége lehet egy vendégnek. Az adott lakásban a takarítóink segítségével folyamatosan követjük a fogyó eszközök és a takarítóeszközök állását, és gondoskodunk ezeknek időbeni beszerzéséről és pótlásáról. Ha a vendég jelzi egyedi igényeit (pl: ventilátor, főzéshez egyedi eszközök, fűszerek, stb.), ezeknek beszerzéséről is gondoskodunk.

Karbantartás

Legyen szó kisebb javításokról vagy komolyabb hiba elhárításról, összeszokott, megbízható partnereink a lehető leghamarabb zökkenőmentesen kijavítják, megszerelik, lecserélik, amit kell.

Számlázás

Cégünk kiállítja a számlákat a lakástulajdonosok nevében, egy adott számlázó program segítségével a vendégek felé.

Adóbevallás

Az általunk kezelt ingatlanoknak vállaljuk az idegenforgalmi adó havi bevallását. Fontos számunkra, hogy ezek az időigényes ügyintézések ne terheljék a tulajdonosokat.

BudaPrime - ingatlan befektetés

Vegye fel velünk a kapcsolatot:

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

BudaPrime Ingatlanbefektetések

1114 Budapest, Bartók Béla út 21.