BudaPrime - Amber Dream

Amber Dream

Váralja, 27 m2-es legénylakás részleges felújítása, teljes berendezése, design kialakítása, üzemeltetése

BudaPrime - Amber Dream
w

Megbízás:

A hosszú távú kiadásban gondolkodó tulajdonos szeretett volna több bevételhez jutni. Ráadásul vidéken élnek és nem is akart semmilyen szinten a lakással foglalkozni.

BudaPrime - Amber Dream

Megoldás:

Némi ráncfelvarrás, renoválás, új bútorok, dekoráció beszerzését követően a lakás most került frissen a piacra. Mindennemű menedzselését mi látjuk el. A bérlőkkel kapcsolattartók vagyunk.

BudaPrime - Amber Dream

Eredmény:

Néhány rövid távú üzemeltetés után középtávon kiadva találta meg a lakás a helyét a piacon. 2-5 hónapos kiadásokkal az apartman nagyon jól teljesít.

BudaPrime - Amber Dream

Visszajelzés:

Nem szóltam bele semmibe, hagytam, hogy a csapat tegye a dolgát. Néhány főbb változtatásba, mint pl: a konyhaszekrény korpuszának cseréje, vagy gépesítés, természetesen bevontak, ezekről egyeztettünk. Minden egyéb dolgot Ők találtak ki és valósítottak meg. Emlékeimben még a régi lakás képe élt, így óriási megdöbbenés volt a végén ezt a fantasztikus átalakuláson átesett apartmant meglátogatni. Nemhiába, az értő szemek, kezek és szakemberek azt is meglátják, amit mi tulajdonosok nem is tartunk fontosnak vagy észre sem veszünk.

BudaPrime - Amber Dream

Valami döbbenetes átalakulást hoztak a lakásba, a megálmodott költségkereten pedig belül maradtak a Prime-osok. Izgatottan várom, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét!

Molnár János

További referenciáink

Bimbó 5

Bimbó 5

140 m2, polgári lakás átalakítása luxus termekkel rendelkező oktató központtá tréningekhez, tárgyalásokhoz. A lakás teljes generál kivitelezése, felújítása, bútorozása, gépesítése, berendezése, design kialakítása.

bővebben
Buda Treasure

Buda Treasure

50 m2, Várhoz közeli, mégis központi helyen lévő lakás AirBnB hasznosításra történő átalakítása, felújítása.

bővebben
Provance Charm Apartment

Provance Charm Apartment

Amióta átalakították és üzemeltetik a lakásomat kb. 40%-al több lett a bevételem. A lányaim nem ismertek rá a lakásra! Fantasztikus átalakítást végeztek, ami anyagilag is megtérült.

bővebben
Cosy Castle Apartment

Cosy Castle Apartment

Átadtam a kulcsokat és utána nem volt dolgom a lakással. Természetesen egyeztettünk mindent gépesítés / design kérdésekben…

bővebben
Zen Healing House

Zen Healing House

Hegyvidéki, 92 m2-es kertkapcsolatos prémium lakás felkészítése szálláshely szolgáltatásra, majd rövid és középtávú hasznosítása.

bővebben
BudaPrime - ingatlan befektetés

Bízunk benne, hogy meggyőzték a látottak és szívesen fogadjuk ha ránk bízza ingatlanügyeit!

Itt tud velünk kapcsolatba lépni:

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

BudaPrime Ingatlan Megoldások

1114 Budapest, Bartók Béla út 21.