BudaPrime - Bimbó 5.

Bimbó 5.

140 m2, polgári lakás átalakítása luxus termekkel rendelkező oktató központtá tréningekhez, tárgyalásokhoz. A lakás teljes generál kivitelezése, felújítása, bútorozása, gépesítése, berendezése, design kialakítása.

w

Megbízás:

Olyan oktatóközpontot álmodott a tulajdonos, ami elegáns, otthonos és minden ízében profizmust sugároz. Legyen szó csoportos tréningről, rendezvény vagy tárgyalás lebonyolításról, de akár nyugodt környezetben co-working teremben az egyéni munkavégzésről home office alternatívaként. Egy jól adottságokkal rendelkező, frekventált budai ingatlant kerestünk az igényeknek megfelelően.

Megoldás:

Kis ingatlanpiaci körültekintés után megtaláltuk a megfelelő adottságokkal rendelkező lakást. Adásvétel után belevágtunk a tervezésbe, kivitelezésbe. Belsőépítészünk – Pók Enikő – remek ízléssel és egyedi megoldásokkal segítette munkánkat, a kivitelező csapat pedig nagy rutinnal és lelkesedéssel fogadta a feladatot.

Eredmény:

Olyan otthonos, hangulatos egyben inspiráló és nyugodt környezet jött létre, ahol a fantázia kivirágzik, ahol az irodai feladatok, a képzések, a tréningek élménnyé válnak.

Visszajelzés:

„Igényesség, figyelmesség, otthonosság, elegancia. Ezek a szavak jutnak eszembe, amikor belépek a Bimbó 5-be. A legapróbb részletekig minden arról árulkodik, hogy a hely megálmodói úgy várják az idelátogatót, hogy tökéletes környezetet kívánnak teremteni az alkalomnak – legyen az üzleti megbeszélés, nyelvóra, vagy csoportos esemény. Ha egy helyszín támogatást képes adni a minőségi, egymásra figyelő találkozóknak, ez az.”

egy itt oktató tréner

Előtte

Utána

Mindvégig egyeztettünk, figyeltem a munkálatokat, válogattuk a burkolatokat, szanitereket miegyebet, de a végeredmény láttán teljesen leesett az állam. A csapat érezte minden rezdülésemet és azt is, amit én meg sem tudtam fogalmazni. Pontosan ilyen helyet álmodtam! Örülök, hogy bennük társra találtam a megvalósításban!

További referenciáink

Amber Dream

Amber Dream

Váralja, 27 m2-es legénylakás részleges felújítása, teljes berendezése, design kialakítása, üzemeltetése.

bővebben
Buda Treasure

Buda Treasure

50 m2, Várhoz közeli, mégis központi helyen lévő lakás AirBnB hasznosításra történő átalakítása, felújítása.

bővebben
Provance Charm Apartment

Provance Charm Apartment

Amióta átalakították és üzemeltetik a lakásomat kb. 40%-al több lett a bevételem. A lányaim nem ismertek rá a lakásra! Fantasztikus átalakítást végeztek, ami anyagilag is megtérült.

bővebben
Cosy Castle Apartment

Cosy Castle Apartment

Átadtam a kulcsokat és utána nem volt dolgom a lakással. Természetesen egyeztettünk mindent gépesítés / design kérdésekben…

bővebben
Zen Healing House

Zen Healing House

Hegyvidéki, 92 m2-es kertkapcsolatos prémium lakás felkészítése szálláshely szolgáltatásra, majd rövid és középtávú hasznosítása.

bővebben
BudaPrime - ingatlan befektetés

Bízunk benne, hogy meggyőzték a látottak és szívesen fogadjuk ha ránk bízza ingatlanügyeit!

Itt tud velünk kapcsolatba lépni:

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

BudaPrime Ingatlan Megoldások

1114 Budapest, Bartók Béla út 21.