BudaPrime - Buda Treasure

Buda Treasure

50 m2, Várhoz közeli, mégis központi helyen lévő lakás AirBnB hasznosításra történő átalakítása, felújítása.

BudaPrime - Buda Treasure
w

Megbízás:

A tulajdonosok hosszú távú bérlésben gondolkodtak, de megengedték, hogy a lakásban szabadon “garázdálkodjunk”, amennyiben a megbeszélt bérleti díjat pontosan fizetjük, és nem kell költeniük a lakásra.

BudaPrime - Buda Treasure

Megoldás:

A beleegyezésükkel saját költségen átalakítottuk, renováltuk, gépesítettük, újra bútoroztuk, berendeztük az apartmant és rövid távú üzemeltetésbe kezdtünk.

BudaPrime - Buda Treasure

Eredmény:

Az apartman évek óta 90%-os kihasználtsággal üzemel, a befektetett összeg hamar megtérült. A tulajdonosok nyugodtak, mert tudják, hogy szívünkön viseljük lakásuk sorsát, mert mindkettőnk érdeke ez.

BudaPrime - Buda Treasure

Visszajelzés:

„Teljesen szabad kezet kaptak, semmibe nem szóltunk bele. A fő szempont egy megbízható, korrekt bérlő megtalálása volt, aki vigyáz az értékünkre vagy pluszban hozzátesz. Legnagyobb megdöbbenésünkre a lakás teljes átalakuláson ment át, szóhoz sem jutottunk, amikor megláttuk. Azonnal eszünkbe jutott, hogy amikor itt éltünk a családdal, akkor sem volt ennyire funkcionális és remekbe szabott kis fészkünk. Bármikor vissza költöznénk, ha nem lenne szükség a cseperedő gyerkőcök miatt arra a plusz két szobára. :)”

Érdekes szimbiózis a mi kapcsolatunk, közös érdek, jó viszony. Reméljük még sokáig így marad! Köszönjük!

F. Andrea

További referenciáink

Bimbó 5

Bimbó 5

140 m2, polgári lakás átalakítása luxus termekkel rendelkező oktató központtá tréningekhez, tárgyalásokhoz. A lakás teljes generál kivitelezése, felújítása, bútorozása, gépesítése, berendezése, design kialakítása.

bővebben
Amber Dream

Amber Dream

Váralja, 27 m2-es legénylakás részleges felújítása, teljes berendezése, design kialakítása, üzemeltetése.

bővebben
Provance Charm Apartment

Provance Charm Apartment

Amióta átalakították és üzemeltetik a lakásomat kb. 40%-al több lett a bevételem. A lányaim nem ismertek rá a lakásra! Fantasztikus átalakítást végeztek, ami anyagilag is megtérült.

bővebben
Cosy Castle Apartment

Cosy Castle Apartment

Átadtam a kulcsokat és utána nem volt dolgom a lakással. Természetesen egyeztettünk mindent gépesítés / design kérdésekben…

bővebben
Zen Healing House

Zen Healing House

Hegyvidéki, 92 m2-es kertkapcsolatos prémium lakás felkészítése szálláshely szolgáltatásra, majd rövid és középtávú hasznosítása.

bővebben
BudaPrime - ingatlan befektetés

Bízunk benne, hogy meggyőzték a látottak és szívesen fogadjuk ha ránk bízza ingatlanügyeit!

Itt tud velünk kapcsolatba lépni:

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

BudaPrime Ingatlan Megoldások

1114 Budapest, Bartók Béla út 21.