Zen Healing House

XII. kerület, Városkúti út
Hegyvidéki, 92 m2-es kertkapcsolatos prémium lakás felkészítése szálláshely szolgáltatásra, majd rövid és középtávú hasznosítása.

w

Megbízás:

 A tulajdonos szerette volna növelni az ingatlana bevételét és ahhoz, hogy ezt a célt elérjük, hajlandó volt egy kezdeti beruházásra is.

Megoldás:

Átadáskor egy igényes, prémium minőségben felújított és többnyire jó minőségű design bútorokkal berendezett lakást kaptunk. Az ingatlant kiegészítőkkel, dísztárgyakkal és egy-egy bútorelem kicserélésével finom hangoltuk, hogy megkapjuk a jelenlegi letisztult Zen hangulatot. A dolgozóból gyerekszobát varázsoltunk, a lakásból pedig minden részletében a hangulathoz igazított, mégis kimondottan családbarát, szívmelengető és szeretettel teli otthon vált, ahová öröm megérkezni.

Eredmény:

Az apartmant prémium árszinten kínáljuk és a fantasztikus vendég visszajelzések egyre népszerűbbé teszik. Kialakultak visszatérő vendégek és jellemző, hogy több hétre, akár 1-2 hónapra is kibérelik, akár a fő szezon közepén is. A lakás kiemelt időszakokban 3-4 szeresét termeli, mint amennyiért előtte albérletbe volt adva! A kezdeti beruházás 3 hónap alatt visszahozta a befektetett összeget.

Visszajelzés:

Nem hittük, hogy ennyivel többet is kereshetünk a lakással. Ahogy abban is kételkedtünk, hogy egy Airbnb-s lakás fog tudni működni a Hegyvidéken… de a Buda Prime meggyőzött róla minket, és legnagyobb örömünkre be is váltották az ígéretüket. Elképesztő változást hoztatok! Köszönjük Buda Prime!

„Volt olyan hónap, amikor az eredeti bérleti díj 4-szeresét termelte a lakásom! Előttük nem hallottam a középtávú bérbeadásról. Szerencsés vagyok, hogy hittem nekik és bíztam az ötletben. Megérte!”

Balla Imola
tulajdonos

#lakásfelújítás #lakberendezés #lakásfelkészítés #airbnbüzemeltetés #rövidtávúkiadás #ingatlankezelés

További referenciáink

Provance Charm Apartment

Provance Charm Apartment

Amióta átalakították és üzemeltetik a lakásomat kb. 40%-al több lett a bevételem. A lányaim nem ismertek rá a lakásra! Fantasztikus átalakítást végeztek, ami anyagilag is megtérült.

bővebben
Cosy Castle Apartment

Cosy Castle Apartment

Átadtam a kulcsokat és utána nem volt dolgom a lakással. Természetesen egyeztettünk mindent gépesítés / design kérdésekben…

bővebben
BudaPrime - ingatlan befektetés

Bízunk benne, hogy meggyőzték a látottak és szívesen fogadjuk ha ránk bízza ingatlanügyeit!

Itt tud velünk kapcsolatba lépni:

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

BudaPrime Ingatlan Megoldások

1114 Budapest, Bartók Béla út 21.