Castle Court Apartment

Tabánnál lévő 33 m2-es, felújított lakás komplett lakberendezése és rövidtávú üzemeltetése.

w

Megbízás:

Az ügyfél egy Airbnb-s lakást szeretett volna vásárolni, amivel 10%-os hozamot tud elérni. Feladatunk az ingatlan keresés, ártárgyalás és vásárlás segítése. Majd a lakás költséghatékony, de a piaci igényeknek megfelelő magas színvonalú berendezése.

Megoldás:

Egy a Várkertbazár szomszédságában lévő, 1,5 szobás, néhány éve felújított, jó ár-érték arányú lakást választottunk ~ 30 millió Ft értékben. A lakást mindössze 1,5 millió Ft ráfordítással, amibe festés, bútorozás és gépesítés is tartozott, egy csillogó villogó ékszerdobozzá varázsoltuk.

Eredmény:

A kategóriájában 15%-al magasabb áron adjuk bérbe éjszakánként és így is stabilan 80% körüli a telítettsége, ráadásul 6-9 hónappal előre le van kötve. A beruházás a 4. hónapban visszahozta a befektetett összeget.

Visszajelzés:

Ismertem már a srácokat, így pontosan tudtam, hogy mit várhatok tőlük és most sem csalódtam! Azt vettem meg amit ajánlottak, ráadásul jó árat alkudtak ki, aztán rájuk bízhattam a komplett berendezést is és nem szálltak el a bevásárlással sem. Utána pedig szinte a 0. naptól ki volt adva a lakás, semmi dolgom vele, ők kezelnek és intéznek mindent, nekem csak a havi utalást kell ellenőriznem! Köszönöm Buda Prime!

Előtte

Utána

Megmondtam milyen ingatlant akarok és mennyi bevételt. A többi mindent ők intézték! Én már csak az utalást várom minden hónapban. Ők megkeresték én megvettem, ők berendezték én kifizettem, ők kiadják én keresek. Na én emiatt a ritka komplexitás miatt választottam ezt a céget.

Kaposi Judit

#lakberendezés #lakásfelkészítés #airbnbüzemeltetés #rövidtávúkiadás #ingatlankezelés

További referenciáink

Bimbó 5

Bimbó 5

140 m2, polgári lakás átalakítása luxus termekkel rendelkező oktató központtá tréningekhez, tárgyalásokhoz. A lakás teljes generál kivitelezése, felújítása, bútorozása, gépesítése, berendezése, design kialakítása.

bővebben
Amber Dream

Amber Dream

Váralja, 27 m2-es legénylakás részleges felújítása, teljes berendezése, design kialakítása, üzemeltetése.

bővebben
Buda Treasure

Buda Treasure

50 m2, Várhoz közeli, mégis központi helyen lévő lakás AirBnB hasznosításra történő átalakítása, felújítása.

bővebben
Provance Charm Apartment

Provance Charm Apartment

Amióta átalakították és üzemeltetik a lakásomat kb. 40%-al több lett a bevételem. A lányaim nem ismertek rá a lakásra! Fantasztikus átalakítást végeztek, ami anyagilag is megtérült.

bővebben
Cosy Castle Apartment

Cosy Castle Apartment

Átadtam a kulcsokat és utána nem volt dolgom a lakással. Természetesen egyeztettünk mindent gépesítés / design kérdésekben…

bővebben
Zen Healing House

Zen Healing House

Hegyvidéki, 92 m2-es kertkapcsolatos prémium lakás felkészítése szálláshely szolgáltatásra, majd rövid és középtávú hasznosítása.

bővebben
BudaPrime - ingatlan befektetés

Bízunk benne, hogy meggyőzték a látottak és szívesen fogadjuk ha ránk bízza ingatlanügyeit!

Itt tud velünk kapcsolatba lépni:

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

BudaPrime Ingatlan Megoldások

1114 Budapest, Bartók Béla út 21.