Castle Court Apartment

Tabánnál lévő 33 m2-es, felújított lakás komplett lakberendezése és rövidtávú üzemeltetése.

w

Megbízás:

Az ügyfél egy Airbnb-s lakást szeretett volna vásárolni, amivel 10%-os hozamot tud elérni. Feladatunk az ingatlan keresés, ártárgyalás és vásárlás segítése. Majd a lakás költséghatékony, de a piaci igényeknek megfelelő magas színvonalú berendezése.

Megoldás:

Egy a Várkertbazár szomszédságában lévő, 1,5 szobás, néhány éve felújított, jó ár-érték arányú lakást választottunk ~ 30 millió Ft értékben. A lakást mindössze 1,5 millió Ft ráfordítással, amibe festés, bútorozás és gépesítés is tartozott, egy csillogó villogó ékszerdobozzá varázsoltuk.

Eredmény:

A kategóriájában 15%-al magasabb áron adjuk bérbe éjszakánként és így is stabilan 80% körüli a telítettsége, ráadásul 6-9 hónappal előre le van kötve. A beruházás a 4. hónapban visszahozta a befektetett összeget.

Visszajelzés:

Ismertem már a srácokat, így pontosan tudtam, hogy mit várhatok tőlük és most sem csalódtam! Azt vettem meg amit ajánlottak, ráadásul jó árat alkudtak ki, aztán rájuk bízhattam a komplett berendezést is és nem szálltak el a bevásárlással sem. Utána pedig szinte a 0. naptól ki volt adva a lakás, semmi dolgom vele, ők kezelnek és intéznek mindent, nekem csak a havi utalást kell ellenőriznem! Köszönöm Buda Prime!

Előtte

Utána

Megmondtam milyen ingatlant akarok és mennyi bevételt. A többi mindent ők intézték! Én már csak az utalást várom minden hónapban. Ők megkeresték én megvettem, ők berendezték én kifizettem, ők kiadják én keresek. Na én emiatt a ritka komplexitás miatt választottam ezt a céget.

Kaposi Judit

#lakberendezés #lakásfelkészítés #airbnbüzemeltetés #rövidtávúkiadás #ingatlankezelés

További referenciáink

Provance Charm Apartment

Provance Charm Apartment

Amióta átalakították és üzemeltetik a lakásomat kb. 40%-al több lett a bevételem. A lányaim nem ismertek rá a lakásra! Fantasztikus átalakítást végeztek, ami anyagilag is megtérült.

bővebben
Cosy Castle Apartment

Cosy Castle Apartment

Átadtam a kulcsokat és utána nem volt dolgom a lakással. Természetesen egyeztettünk mindent gépesítés / design kérdésekben…

bővebben
Zen Healing House

Zen Healing House

Hegyvidéki, 92 m2-es kertkapcsolatos prémium lakás felkészítése szálláshely szolgáltatásra, majd rövid és középtávú hasznosítása.

bővebben
BudaPrime - ingatlan befektetés

Bízunk benne, hogy meggyőzték a látottak és szívesen fogadjuk ha ránk bízza ingatlanügyeit!

Itt tud velünk kapcsolatba lépni:

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

BudaPrime Ingatlan Megoldások

1114 Budapest, Bartók Béla út 21.