Budaprime - Cosy Castle Apartment

Cosy Castle Apartment

Budai vár tövében, 50 nm-es, 1 szobás lakás hangulat felújítása és berendezése rövidtávú kiadásra.

w

Megbízás:

A tulajdonos külföldre költözött és biztos kezekben akarta tudni a lakását, egy olyan üzemeltetőnél, aki stabil bevételt termel és közben gondosan megóvja az ingatlant. Mivel pár év múlva visszaköltözik a lakásba, így az új stílusnak az ő ízlésével is találkoznia kell.

Megoldás:

Komplett új konyhát építettünk be és szereltünk fel eszközökkel (mindössze 200 000 Ft-ból), majd egy tisztasági festéssel több árnyalatot világosítottunk a lakáson és felkerült egy 3D tapéta is. A lakás nagyon férfias volt, amit új függönyökkel és még több textíliával ellensúlyoztunk, de megtartottuk a karakteres kovácsoltvas elemeket és a kő burkolatot a falakon. Vidám színekkel és légies kiegészítőkkel egy meleg érzetet keltő szerelmi fészket sikerült belőle varázsolnunk.

Eredmény:

Az apartman csupa pozitív visszajelzést kap minden itt megszálló vendégtől! Feszegettük a lakás árszintjét, hogy elkerüljük a bulituristákat és csak fizetőképes, igényes bérlőket vonzunk be, így is éves átlagban 70% feletti telítettséget értünk el. A tulajdonos 25%-al több bevételhez jutott, a kezdeti beruházása pedig ~3 hónap alatt megtérült.

Visszajelzés:

“Átadtam a kulcsokat és utána nem volt dolgom a lakással. Természetesen egyeztettünk mindent gépesítés / design kérdésekben, de a felújítástól kezdve az engedélyek beszerzésén át a hirdetések kezelését, vendégek fogadását és a többi feladatot Ők végzik. Nekem nem volt teendőm és nem kellett jelen lennem, ezért nagyon hálás vagyok, mivel külföldön dolgozom. A bérleti díj pontosan, időben érkezik a számlámra. A lakásnak minden apró-cseprő dolgát, a vendégek óhajait azóta is a Buda Prime intézi.

Amennyiben hasonló szolgáltatást keres, jó szívvel ajánlom Őket!”

E. Zoltán

“Átadtam a kulcsot és onnantól mindent ők intéztek, a felújítástól a kiadásig, még az adóbevallásomat is.

Külföldön dolgozom és nem tudok a lakással foglalkozni, így teljesen rájuk bíztam magamat. Megérte!”

E. Zoltán

#lakásfelújítás #lakberendezés #lakásfelkészítés #airbnbüzemeltetés #rövidtávúkiadás #ingatlankezelés

További referenciáink

Provance Charm Apartment

Provance Charm Apartment

Amióta átalakították és üzemeltetik a lakásomat kb. 40%-al több lett a bevételem. A lányaim nem ismertek rá a lakásra! Fantasztikus átalakítást végeztek, ami anyagilag is megtérült.

bővebben
Zen Healing House

Zen Healing House

Hegyvidéki, 92 m2-es kertkapcsolatos prémium lakás felkészítése szálláshely szolgáltatásra, majd rövid és középtávú hasznosítása.

bővebben
BudaPrime - ingatlan befektetés

Bízunk benne, hogy meggyőzték a látottak és szívesen fogadjuk ha ránk bízza ingatlanügyeit!

Itt tud velünk kapcsolatba lépni:

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

BudaPrime Ingatlan Megoldások

1114 Budapest, Bartók Béla út 21.