Budaprime - Cosy Castle Apartment

Cosy Castle Apartment

Budai vár tövében, 50 nm-es, 1 szobás lakás hangulat felújítása és berendezése rövidtávú kiadásra.

w

Megbízás:

A tulajdonos külföldre költözött és biztos kezekben akarta tudni a lakását, egy olyan üzemeltetőnél, aki stabil bevételt termel és közben gondosan megóvja az ingatlant. Mivel pár év múlva visszaköltözik a lakásba, így az új stílusnak az ő ízlésével is találkoznia kell.

Megoldás:

Komplett új konyhát építettünk be és szereltünk fel eszközökkel (mindössze 200 000 Ft-ból), majd egy tisztasági festéssel több árnyalatot világosítottunk a lakáson és felkerült egy 3D tapéta is. A lakás nagyon férfias volt, amit új függönyökkel és még több textíliával ellensúlyoztunk, de megtartottuk a karakteres kovácsoltvas elemeket és a kő burkolatot a falakon. Vidám színekkel és légies kiegészítőkkel egy meleg érzetet keltő szerelmi fészket sikerült belőle varázsolnunk.

Eredmény:

Az apartman csupa pozitív visszajelzést kap minden itt megszálló vendégtől! Feszegettük a lakás árszintjét, hogy elkerüljük a bulituristákat és csak fizetőképes, igényes bérlőket vonzunk be, így is éves átlagban 70% feletti telítettséget értünk el. A tulajdonos 25%-al több bevételhez jutott, a kezdeti beruházása pedig ~3 hónap alatt megtérült.

Visszajelzés:

„Átadtam a kulcsokat és utána nem volt dolgom a lakással. Természetesen egyeztettünk mindent gépesítés / design kérdésekben, de a felújítástól kezdve az engedélyek beszerzésén át a hirdetések kezelését, vendégek fogadását és a többi feladatot Ők végzik. Nekem nem volt teendőm és nem kellett jelen lennem, ezért nagyon hálás vagyok, mivel külföldön dolgozom. A bérleti díj pontosan, időben érkezik a számlámra. A lakásnak minden apró-cseprő dolgát, a vendégek óhajait azóta is a Buda Prime intézi.

Amennyiben hasonló szolgáltatást keres, jó szívvel ajánlom Őket!”

E. Zoltán

„Átadtam a kulcsot és onnantól mindent ők intéztek, a felújítástól a kiadásig, még az adóbevallásomat is.

Külföldön dolgozom és nem tudok a lakással foglalkozni, így teljesen rájuk bíztam magamat. Megérte!”

E. Zoltán

#lakásfelújítás #lakberendezés #lakásfelkészítés #airbnbüzemeltetés #rövidtávúkiadás #ingatlankezelés

További referenciáink

Bimbó 5

Bimbó 5

140 m2, polgári lakás átalakítása luxus termekkel rendelkező oktató központtá tréningekhez, tárgyalásokhoz. A lakás teljes generál kivitelezése, felújítása, bútorozása, gépesítése, berendezése, design kialakítása.

bővebben
Amber Dream

Amber Dream

Váralja, 27 m2-es legénylakás részleges felújítása, teljes berendezése, design kialakítása, üzemeltetése.

bővebben
Buda Treasure

Buda Treasure

50 m2, Várhoz közeli, mégis központi helyen lévő lakás AirBnB hasznosításra történő átalakítása, felújítása.

bővebben
Provance Charm Apartment

Provance Charm Apartment

Amióta átalakították és üzemeltetik a lakásomat kb. 40%-al több lett a bevételem. A lányaim nem ismertek rá a lakásra! Fantasztikus átalakítást végeztek, ami anyagilag is megtérült.

bővebben
Zen Healing House

Zen Healing House

Hegyvidéki, 92 m2-es kertkapcsolatos prémium lakás felkészítése szálláshely szolgáltatásra, majd rövid és középtávú hasznosítása.

bővebben
BudaPrime - ingatlan befektetés

Bízunk benne, hogy meggyőzték a látottak és szívesen fogadjuk ha ránk bízza ingatlanügyeit!

Itt tud velünk kapcsolatba lépni:

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

BudaPrime Ingatlan Megoldások

1114 Budapest, Bartók Béla út 21.