Provance Charm Apartment

Bel-budai 28 m2-es, galériázott lakás felújítása, lakberendezése, majd rövidtávú üzemeltetése.

w

Megbízás:

A tulajdonos kérésére az ingatlant Airbnb-s apartmanná alakítottuk. Modern, lendületes és valamilyen egyedi stílus kialakítását kérték tőlünk, amivel könnyedén kiadható lesz a lakás szálláshelyként történő hasznosításra.

Megoldás:

A teljeskörű design átalakítás keretében, lefestettük a falakat és a galériát, 3D fotó tapétát helyeztünk ki, új bútorokat vásároltunk, kompletten berendeztük a konyhát, fürdőt és kialakítottunk egy kis étkezőt, illetve a lakás előtt egy teraszt. A Provance-i hangulatot választottunk, amit egyedi vintage festéssel értük el, és levendulás motívumokkal, illetve a stílushoz illő kiegészítőkkel párosítottunk.

Eredmény:

Az apartman az első 2 hónapban 100%-os telítettséggel volt foglalva és azóta is stabilan 90% körüli a kiadottsága. A beruházás mindössze 3 hónap alatt visszahozta a befektetett összeget.

Visszajelzés:

Nagyon elégedett vagyok a csapattal! Első ránézésre pontosan tudták, hogy mit lehet kihozni a kis lakásomból. Megállapodtunk és azon kaptam magam, hogy másnap már szét volt verve a lakás.. ☺ és amilyen gyorsan neki álltak a munkának olyan gyorsan be is fejezték. Segítettek eladni a használt bútorokat és költséghatékonyan vásároltak újakat. Bámulatos volt, ahogy kitalálták és meg is valósították ezt a Provanszi hangulatot és még az ajtókat is ők csiszolták meg festették ilyen szépre.. Bámulatos! Köszönöm Buda Prime!

Előtte

Amióta átalakították és üzemeltetik a lakásomat kb. 40%-al több lett a bevételem. A lányaim nem ismertek rá a lakásra! Fantasztikus átalakítást végeztek, ami anyagilag is megtérült.

Dr. Bana Grácia

#lakásfelújítás #lakberendezés #lakásfelkészítés #airbnbüzemeltetés #rövidtávúkiadás #ingatlankezelés

További referenciáink

Cosy Castle Apartment

Cosy Castle Apartment

Átadtam a kulcsokat és utána nem volt dolgom a lakással. Természetesen egyeztettünk mindent gépesítés / design kérdésekben…

bővebben
Zen Healing House

Zen Healing House

Hegyvidéki, 92 m2-es kertkapcsolatos prémium lakás felkészítése szálláshely szolgáltatásra, majd rövid és középtávú hasznosítása.

bővebben
BudaPrime - ingatlan befektetés

Bízunk benne, hogy meggyőzték a látottak és szívesen fogadjuk ha ránk bízza ingatlanügyeit!

Itt tud velünk kapcsolatba lépni:

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

BudaPrime Ingatlan Megoldások

1114 Budapest, Bartók Béla út 21.