Provance Charm Apartment

Bel-budai 28 m2-es, galériázott lakás felújítása, lakberendezése, majd rövidtávú üzemeltetése.

w

Megbízás:

A tulajdonos kérésére az ingatlant Airbnb-s apartmanná alakítottuk. Modern, lendületes és valamilyen egyedi stílus kialakítását kérték tőlünk, amivel könnyedén kiadható lesz a lakás szálláshelyként történő hasznosításra.

Megoldás:

A teljeskörű design átalakítás keretében, lefestettük a falakat és a galériát, 3D fotó tapétát helyeztünk ki, új bútorokat vásároltunk, kompletten berendeztük a konyhát, fürdőt és kialakítottunk egy kis étkezőt, illetve a lakás előtt egy teraszt. A Provance-i hangulatot választottunk, amit egyedi vintage festéssel értük el, és levendulás motívumokkal, illetve a stílushoz illő kiegészítőkkel párosítottunk.

Eredmény:

Az apartman az első 2 hónapban 100%-os telítettséggel volt foglalva és azóta is stabilan 90% körüli a kiadottsága. A beruházás mindössze 3 hónap alatt visszahozta a befektetett összeget.

Visszajelzés:

Nagyon elégedett vagyok a csapattal! Első ránézésre pontosan tudták, hogy mit lehet kihozni a kis lakásomból. Megállapodtunk és azon kaptam magam, hogy másnap már szét volt verve a lakás.. ☺ és amilyen gyorsan neki álltak a munkának olyan gyorsan be is fejezték. Segítettek eladni a használt bútorokat és költséghatékonyan vásároltak újakat. Bámulatos volt, ahogy kitalálták és meg is valósították ezt a Provanszi hangulatot és még az ajtókat is ők csiszolták meg festették ilyen szépre.. Bámulatos! Köszönöm Buda Prime!

Előtte

Amióta átalakították és üzemeltetik a lakásomat kb. 40%-al több lett a bevételem. A lányaim nem ismertek rá a lakásra! Fantasztikus átalakítást végeztek, ami anyagilag is megtérült.

Dr. Bana Grácia

#lakásfelújítás #lakberendezés #lakásfelkészítés #airbnbüzemeltetés #rövidtávúkiadás #ingatlankezelés

További referenciáink

Bimbó 5

Bimbó 5

140 m2, polgári lakás átalakítása luxus termekkel rendelkező oktató központtá tréningekhez, tárgyalásokhoz. A lakás teljes generál kivitelezése, felújítása, bútorozása, gépesítése, berendezése, design kialakítása.

bővebben
Amber Dream

Amber Dream

Váralja, 27 m2-es legénylakás részleges felújítása, teljes berendezése, design kialakítása, üzemeltetése.

bővebben
Buda Treasure

Buda Treasure

50 m2, Várhoz közeli, mégis központi helyen lévő lakás AirBnB hasznosításra történő átalakítása, felújítása.

bővebben
Cosy Castle Apartment

Cosy Castle Apartment

Átadtam a kulcsokat és utána nem volt dolgom a lakással. Természetesen egyeztettünk mindent gépesítés / design kérdésekben…

bővebben
Zen Healing House

Zen Healing House

Hegyvidéki, 92 m2-es kertkapcsolatos prémium lakás felkészítése szálláshely szolgáltatásra, majd rövid és középtávú hasznosítása.

bővebben
BudaPrime - ingatlan befektetés

Bízunk benne, hogy meggyőzték a látottak és szívesen fogadjuk ha ránk bízza ingatlanügyeit!

Itt tud velünk kapcsolatba lépni:

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

BudaPrime Ingatlan Megoldások

1114 Budapest, Bartók Béla út 21.