Kiadó tégla építésű lakás

11. kerület, Váli utca

Ár: 93 000 Ft/hó

Alapterület: 130 m²

Szobák száma: 4

w

Megbízás:

 A tulajdonos szerette volna növelni az ingatlana bevételét és ahhoz, hogy ezt a célt elérjük, hajlandó volt egy kezdeti beruházásra is.

Megoldás:

Átadáskor egy igényes, prémium minőségben felújított és többnyire jó minőségű design bútorokkal berendezett lakást kaptunk. Az ingatlant kiegészítőkkel, dísztárgyakkal és egy-egy bútorelem kicserélésével finom hangoltuk, hogy megkapjuk a jelenlegi letisztult Zen hangulatot. A dolgozóból gyerek szoba lett, lakásból pedig egy kifinomult, minden részletében kritikusan a hangulathoz igazított, mégis kimondottan családbarát, szívmelengető és szeretettel teli otthon lett, ahová mindenki meg akar érkezni.

Eredmény:

Az apartmant prémium árszinten kínáljuk és a fantasztikus vendég visszajelzések egyre népszerűbbé teszik. Kialakultak visszatérő vendégek és jellemző, hogy több hétre, akár 1-2 hónapra is kibérelik, akár a fő szezon közepén is. A lakás kiemelt időszakokban 3-4 szeresét termeli, mint amennyiért előtte albérletbe volt adva! A kezdeti beruházás 3 hónap alatt visszahozta a befektetett összeget.

Visszajelzés:

Nem hittük, hogy ennyivel többet is kereshetünk a lakással. Ahogy abban is kételkedtünk, hogy egy Airbnb-s lakás fog tudni működni a Hegyvidéken… de a Buda Prime meggyőzött róla minket, és legnagyobb örömünkre be is váltották az ígéretüket. Elképesztő változást hoztatok! Köszönjük Buda Prime!

„Volt olyan hónap, amikor az eredeti bérleti díj 4-szeresét termelte a lakásom! Előttük nem hallottam a középtávú bérbeadásról. Szerencsés vagyok, hogy hittem nekik és bíztam az ötletben. Megérte!”

Balla Imola
tulajdonos

#lakásfelújítás #lakberendezés #lakásfelkészítés #airbnbüzemeltetés #rövidtávúkiadás #ingatlankezelés

További referenciáink

Bimbó 5

Bimbó 5

140 m2, polgári lakás átalakítása luxus termekkel rendelkező oktató központtá tréningekhez, tárgyalásokhoz. A lakás teljes generál kivitelezése, felújítása, bútorozása, gépesítése, berendezése, design kialakítása.

bővebben
Amber Dream

Amber Dream

Váralja, 27 m2-es legénylakás részleges felújítása, teljes berendezése, design kialakítása, üzemeltetése.

bővebben
Buda Treasure

Buda Treasure

50 m2, Várhoz közeli, mégis központi helyen lévő lakás AirBnB hasznosításra történő átalakítása, felújítása.

bővebben
Provance Charm Apartment

Provance Charm Apartment

Amióta átalakították és üzemeltetik a lakásomat kb. 40%-al több lett a bevételem. A lányaim nem ismertek rá a lakásra! Fantasztikus átalakítást végeztek, ami anyagilag is megtérült.

bővebben
Cosy Castle Apartment

Cosy Castle Apartment

Átadtam a kulcsokat és utána nem volt dolgom a lakással. Természetesen egyeztettünk mindent gépesítés / design kérdésekben…

bővebben
Zen Healing House

Zen Healing House

Hegyvidéki, 92 m2-es kertkapcsolatos prémium lakás felkészítése szálláshely szolgáltatásra, majd rövid és középtávú hasznosítása.

bővebben
BudaPrime - ingatlan befektetés

Bízunk benne, hogy meggyőzték a látottak és szívesen fogadjuk ha ránk bízza ingatlanügyeit!

Itt tud velünk kapcsolatba lépni:

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

BudaPrime Ingatlan Megoldások

1114 Budapest, Bartók Béla út 21.